Formand: Christian Ammitsøe: formand@lyngbycc.dk   |   Kasserer: Morten Rytgaard kasserer@lyngbycc.dk

LYNGBY CYCLE CLUB

​Vi er en social cykelklub med individuelle ambitioner. Vi cykler alle sammen med forskellig motivation og efter forskellige mål.

​Lyngby CC sæsonen er igang og du kan nu se kommende løb og arrangementer vi deltager i, samt diverse links.

Cycling Elite Copenhagen er et ambitiøst junior/U19 cykelteam, med base i Storkøbenhavn, tilknyttet Amager CR, CK Fix og Lyngby Cycle Club​

LYNGBY CYCLE CLUB PRÆSENTERER 100-ÅRS JUBILÆUMS TRØJE

Lyngby Cycle Club kan i 2019 fejre sit 100-års jubilæum. Det skal fejres med en trøje i retro design som hyldest til den flotte milepæl.

Trøjen sælges til alle venner af klubben, som gerne vil støtte op om LCC’s 100-års jubilæum

Når Lyngby CC går i gang med kommende sæson, vil det være i en helt igennem enestående trøje. Klubben er kendt for sin blå trøje, men på den nye retro trøje er der tilføjet en solid orange farve. Det er en hyldest til den trøje, klubbens medlemmer bar i 1940-50’erne.

Bemærk at det ikke er en løbstrøje, så Lyngby CC vil stadig deltage i cykelløb iført den trøje, som blev præsenteret i 2018.

Du kan allerede nu forudbestille den nye retro trøje med en forventet levering i starten af marts 2019 - fra kun 499 kr. ved at deltage i klubaften den 3. DEC kl 1900.

Hvis interessen er stor nok, vil vi også at lave genbestilling med forventet levering sommer 2019.
Den meget klassisk-inspirerede trøje har flotte detaljer, der giver den et ”old-school look”. I kraven er der en tynd orange stribe, og ærmerne er også rundet af med en orange kant. På højre ærme er trykt 1919 – 2019, som hyldest til jubilæet.

Logoet kender vi, men det har dog også fået tilføjet et par detaljer, der får det til at adskille sig fra mængden. I logo’et står tallet '100', der markerer det flotte jubilæum.

Sådan skal en 100-års jubilæums trøje se ud; simpel, fræk og elegant. Vi synes, den sidder lige i skabet. Men hvad synes du egentlig? 

front

Øresundscup 2018

I H60 vandt Jimmy Johansen

I H50 ​vand Jan Hansen

og i JUN vandt Nicolas Thorø

jimmy  jan øresund

nicholas

Sorgenfriløbet 2018

Blev afholdt i august i dejligt sommervejr

magnuslccvinder

magnusbloms

18193430_639777319564997_395857024061826043_o

lille cykel

NY TRIKOT 2018

​Lyngby Cycle Club har i år fået designet nyt klubtøj. Det er året før ‘100 året’ for vor gode gamle klub (maj 2019). Vi i bestyrelsen vedtog at bevæge os tilbage mod de gamle LCC dage ved at introducere det gamle klublogo, som der blev kørt med op igennem mange årtier samt at genindføre de orange striber på ærmer og hals, som også prægede de selvsamme årtier i forskellige designs og med mange store resultater og titler i ind og udland. Det nye er de orange striber på de blå bukser. Tøjet er blevet lavet i samarbejde med Peakbike v/Frank Mathiesen, som selv er gammel A-rytter i LCC. Vi synes selv det er blevet vellykket og et flot sæt der skal sidde på vore licensryttere i felterne i 2018 og på øvrige medlemmer på deres træningsture og i Alassio i påsken. Der arbejdes på noget spændende i jubilæumsåret 2019....stay tuned! LCC har jo ikke samme størrelse, men vi håber og vil arbejde på dette kan være et led i en ‘rebranding’ af LCC og hjemmesiden vil også blive opdateret. Medlemmer og ‘venner’ støt op om klubben, arrangementerne og budskabet det er nødvendigt og alle hænder kan bruges!

Håber i deler vores glæde ved dette resultat derude og også synes det er blevet vellykket.​

img_3720

Nyheder​

Klub modul
Vores nye tiltag for betaling af kontingent sker via fanen "klubmodul"
Læs mere...
Har du lyst til at starte til cykling?
Er du mindst 9 år, og kan du lide at cykle, så er Lyngby CycleClub måske noget for dig.
Læs mere...
Fair Cykling
Lyngby CC har underskrevet en erklæring omkring en fair dansk dopingfri cykel sport.
Læs mere...

Ønsker du at blive medlem?​

Har du lyst til at starte til cykling?

​Er du mindst 9 år, og kan du lide at cykle, så er Lyngby CycleClub måske noget for dig. Vi har en stor børne - og ungdomsafdeling og er godt i gang med at udvikle næste generation af cykelryttere. Har du en vinterracer eller en mountainbike kan du starte mens det stadig er vinter.

 Du kan også begynde med at deltage i spinning-træningen i klubhuset en gang om ugen.

​​Ellers er foråret - når det er blevet både varmere og lysere - et godt tidspunkt at starte.​

Lyngby Cycle Club støtter 100 %: