Formand: Jan Hansen: formand@lyngbycc.dk   |   Kasserer: Morten Rytgaard kasserer@lyngbycc.dk

LYNGBY CYCLE CLUB

Lyngby CC på træningslejr i Alassio 2013​

Traditionen tro var LCCs drenge, trænere og et lille antal forældre på træningslejr i Alassio, Italien - i alt godt 40 personer. Vejret var ikke helt med os i år, idet de fleste dage bød på gråvejr. Dog var temperaturen noget højere end i Danmark og vi fik da også en enkelt dag med flot solskin.

Generelt blev der trænet hver dag i 2-4 timer for U17 drengene og i 3-5 timer for U19 og senior drengene med varierende intensitet. I år deltog 4 trænere og der var derfor fokuseret træning for de enkelt grupper hver dag. De klassiske ruter blev kørt f.eks. ”Olivenlunden”, ”Blomsterruten”, ”Hundebjerget”, ligesom junior drengene også var tur/retur til Frankrig – en tur på godt 160 km. Endelig blev der sluttet af med den traditionelle tur til Colle di Caprauna i 1375m højde, som dog i år kun blev gennemført af de hårde drenge Valdemar og Poul grundet sne og tåge, mens resten vendte om omkring Alto.​

Socialt blev der hygget på de dejlige værelser, set cykelløb, spist is, spist pizza, shoppet og købt ind i ”Billa”. Vores værtspar – Roberto og Michela - diskede igen i år op med en forplejning, som kun de færreste kan holde til med mindre de cykler 3 timer hver dag…Anti-pasta, primo, secundo, ”oste” og dolce. ”De voksne” fik også en dejlig aften i ”kantinen” i Arnasco, hvor ”den gamle dame” diskede op med italienske specialiteter og landvin.


Summa summarum….en fantastisk tur….drengene er tømret rigtig godt sammen…og formen er hvor den skal være! Så er det vist bare om at komme ud og køre cykelløb!

Hvis nogen har billeder fra turen som vi kan lægge på hjemmesiden, så send dem til webmaster@lyngbycc.dk.​

Billeder i galleri er fra 2009, så de trænger til at blive skiftet​

Nyheder​

Klub modul
Vores nye tiltag for betaling af kontingent sker via fanen "klubmodul"
Læs mere...
Har du lyst til at starte til cykling?
Er du mindst 9 år, og kan du lide at cykle, så er Lyngby CycleClub måske noget for dig.
Læs mere...
Fair Cykling
Lyngby CC har underskrevet en erklæring omkring en fair dansk dopingfri cykel sport.
Læs mere...

Ønsker du at blive medlem?​

Lyngby Cycle Club støtter 100 %: