Formand: Jan Hansen: formand@lyngbycc.dk   |   Kasserer: Morten Rytgaard kasserer@lyngbycc.dk

LYNGBY CYCLE CLUB

Fair Cycling​

Lyngby CC har underskrevet en samlet erklæring til DCU vedr. Fair Cykling og har modtaget dette logo som synligt tegn på, at klubben bakker op om en dopingfri cykelsport.

Danmarks Cykle Union (DCU) arbejder løbende på at styrke indsatsen i kampen mod doping. Nyeste tiltag er indførelsen af Fair Cykling-kampagnen.

Fair Cykling kampagnen omfatter en kluberklæring, som de enkelte klubber under Danmarks Cykle Union skal underskrive og dermed blive en del af kampagnen.I kluberklæringen skal de danske cykelklubber blandt andet skrive under på at tilstræbe at være med til at udgøre, udbrede og videreformidle en fair cykelsport, at klubben tager afstand fra enhver omgang med og brug af doping, og at de opfordrer alle klubbens medlemmer til at sætte sig ind i anti-doping reglerne.

Efter at have underskrevet erklæringen vil klubberne modtage et Fair Cykling mærke, som kan benyttes på klubbens website og i andre relevante sammenhænge for at vise omverdenen, at klubben støtter op omkring en fair dansk cykelsport uden doping.

Desuden opfordrer DCU alle klubber til at guide deres medlemmer til yderligere viden om antidoping, og har anbefalet en række antidopinglinks, der kan bringes på klubbens website.​

"De seneste begivenheder i dansk og internationale cykelsport viser, at vi er nødt til hele tiden at være aktive i antidopingkampen. De enkelte klubber har den daglige kontakt med rytterne, og er dermed en hjørnesten for udviklingen af dansk cykelsport. Derfor har vi valgt at søsætte kampagnen Fair Cykling", der henvender sig direkte til klubberne", udtaler Danmarks Cykle Unions direktør Jesper Worre.​

Nyheder​

Klub modul
Vores nye tiltag for betaling af kontingent sker via fanen "klubmodul"
Læs mere...
Har du lyst til at starte til cykling?
Er du mindst 9 år, og kan du lide at cykle, så er Lyngby CycleClub måske noget for dig.
Læs mere...
Fair Cykling
Lyngby CC har underskrevet en erklæring omkring en fair dansk dopingfri cykel sport.
Læs mere...

Ønsker du at blive medlem?​

Lyngby Cycle Club støtter 100 %: